Published On: lun, Sep 3rd, 2012

Declaratii cu iz electoral

Share This
Tags

*Victor Ponta face promisiuni electoratului

USL a pornit numaratoarea bobocilor. Atat Partidul Social Democrat cat si colegii lor din alianta se pregatesc intens pentru alegerile parlamentare.

De la desemnarea “bobocilor” si pana la impartirea colegiilor, partidele politice au inceput seria negocierilor: “Ne asteapta o toamna dificila din punct de vedere politic, dar care trebuie sa se finalizeze asa cum a fost tot anul, cu o victorie electorala clara pentru noi. Activitatea noastra politica in aceasta toamna trebuie sa fie primordiala. Ne vom prezenta la alegerile parlamentare ca USL si mesajele si programele noastre politice trebuie sa arate ce va face PSD-ul si ce va face USL-ul pentru cetateni”, a declarat Victor Ponta pe pagina sa personala de Facebook.
In ceea ce priveste campania electorala, primul ministru a marturisit ca opozitia nu mai poate face nimic care sa-i uimeasca. Cu toate astea se asteapta in continuare la o lupta crancena, in care se vor investi foarte multi bani dar si resurse umane.

“Obiectivul nostru politic este majoritatea parlamentara absoluta, insa nicio campanie electorala nu este usoara si sunt convins ca PDL vor folosi orice arma, oricat de ilegala, oricat de murdara, impotriva noastra. Acum le-am testat pe toate, surprize prea multe nu cred ca vor mai fi, dar asta nu inseamna ca batalia va fi usoara”, a mai adaugat Victor Ponta.

Premierul spera intr-o majoritate parlamentara care sa le permita pe viitor o mai buna desfasurare a activitatilor Senatului si a Camerei Deputatilor,

Comentarii

comentariu

About the Author

-