Published On: lun, Sep 17th, 2012

Daniel Mitrofan este noul presedinte al Organizatiei Municipale PDL

Share This
Tags

Dupa multi ani de devotament in cadrul PDL Braila, a venit randul lui Daniel Mitrofan sa se bucure de roadele muncii sale. Acesta a fost ales presedinte al Biroului Permanent Municipal PDL.

“Mi-as fi dorit sa am si un contracandidat. Urmeaza o perioada grea sunt 3 luni de zile pana la alegerile parlamentare si Biroul Permanent al organizatiei municipale o sa aiba o sarcina destul de dificila, trebuie sa coordoneze campania electorala pentru 3 Colegii din municipiu. Cred ca asta a fost unul din motivele pentru care colegii mei nu au vrut sa ma contracandideze, in schimb mi-au promis tot sprijinul”, a declarat Mitrofan.

Partidul Democrat Liberal continua organizarea pe plan local, din dorinta presedintelui Constantin Dumitriu care a marturisit in numeroase randuri ca doreste oameni noi in fruntea organizatiei pe care o conduce.

“Urmeaza sa organizam in cel mai scurt timp alegerile la organizatiile interne, organizatia de femei, de pensionari, tineret si oameni de afaceri”, a mai adaugat Daniel Mitrofan.

Cu toate ca febra parlamentarelor a inceput, in sanul celorlalte partide, PDL nu se grabeste sa-si faca public candidatii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-