Published On: vin, Sep 21st, 2012

Cu probleme financiare dar cu Neagu apta de joc

Share This
Tags

* Cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2010, Cristina Neagu, a primit OK-ul, din partea medicului care a operat-o la inceputul lunii iunie anul trecut *

Cu toate ca in momentul de fata, Campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, trece printr-o perioada critica din punct de vedere financiar, intregul staff al clubului a zambit ieri la aflarea vestii ca, cea mai buna jucatoare a lumii din 2010, Cristina Neagu este apta de joc.

Cristina Neagu s-a accidentat in luna februarie a anului 2011, iar in iunie a fost supusa unei operatii la umarul drept, la o clinica din SUA. Chiar daca operatia a fost o reusita, recuperarea a fost una destul de lunga.

Handbalul romanesc, dar si cel mondial, a urmarit pas cu pas inactivitatea jucatoarei, iar din toate colturile s-au auzit si incurajari, dar si pesimism in privinta carierei viitoare a Cristinei.

Trecuta prin momente dificile, interul stang a fost la un ultim control in SUA, de unde s-a intors fericita, medicul precizand faptul ca aceasta s-a vindecat complet. Cu toate ca are OK din partea medicului, fanii acesteia nu se vor putea bucura de o revenire rapida pe teren a interului. “Din SUA, i-am trimis un SMS antrenorului Jakob Vestergaard, care stia exact ce problema am cand a venit. I-am scris ce a spus medicul si mi-a raspuns foarte clar: daca medicul iti da OK-ul, trebuie s-o luam pas cu pas. E vorba de reintegrarea in echipa. Plus ca mai am dureri. Nu sunt la nivel de suta la suta, am avut o trauma foarte puternica si o sa incep usor antrenamentele cu fetele, cu mingea. Nu pot sa joc inca, sunt atatea de facut, in aparare, in atac, suturi la poarta. Am mai facut cu mingea, dar usor. Oricum, din luna iunie incoace am facut mari progrese. Durerile nu sunt insa la nivelul celor dinaintea operatiei si am incredere ca vor trece. Medicul mi-a spus sa mai am rabdare, ca pot sa reiau pregatirea cu incredere, dar pas cu pas. Va mai dura cateva saptamani bune pana sa revin pe teren, nu se pune problema sa joc acum”, a declarat aceasta pentru Mediafax.

Cristina Neagu a inceput chiar astazi anrenamentul alaturi de coechipierele sale de la Olchim, dar asta nu inseamna ca va si juca in urmatorul meci din Liga Nationala.

Fanii asteapta nerabdatori revenirea ei pe teren, si toti spera ca aceasta sa fie cel putin la fel de buna ca in anii trecuti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-