Published On: joi, Sep 27th, 2012

Cosmin Razmerita: “Visul meu este sa ajung deputat”

Share This
Tags

* Un tanar cu ambitii mari, crescut de mana senatorului Constantin Cibu *

La numai 26 de ani, Cosmin Razmerita, este student in anul 3, consilier judetean si presedintele Organizatiei de Tineret al UNPR.

“Acum cinci, sase ani m-am hotarat sa intru in politica, pe la 18 ani. Am inceput prima data in PIN. Fiind un partid mic, mai mult am cochetat asa si mi-a placut foarte mult, adica eu de cand m-am angajat am lucrat mai mult pe vanzari si m-am obisnuit sa lucrez cu oamenii si mi-a si placut. De ce nu? Daca poti sa lucrezi la un alt nivel si poti sa-i ajuti pe oameni cu mai mult, de ce sa nu o faci, pana la urma”, a declarat Cosmin Razmerita.

In ceea ce priveste viata politica, tanarul consilier a ales aceasta cale inca de la varsta de 18 ani, in cadrul PIN, mai apoi fiind sustinut si de familie a continuat in sanul UNPR, unde s-au vazut de atfel si roadele muncii sale: “Am avut sustinere din partea parintilor, binenteles in ceea ce priveste lucrurile bune pe care mi le-am dorit sa le fac, dar m-au lasat sa ma descurc si singur, pentru ca exista cazuri in care parintii te cocolosec prea mult si mai tarziu, in viata, cand te lovesti de primul zid, acolo ramai. Iar in politica, cu toate ca mai am mult pana sa ma consider un om cu experienta in politica, este destul de dificil daca nu ai experienta necesara sa faci fata presiunilor”.

* “In UNPR am gasit oameni deschisi si sustinerea de care aveam nevoie” *

Datorita partidului din care face parte, dar in special sprijinului primit din partea senatorului Constantin Cibu, Cosmin a fost ales pe listele UNPR in functia de consilier judetean: “Eu fac parte din Comisia de Cultura a Consiliului Judetean. Pe langa sedintele pe care le avem, am mai facut in ultima perioada, mai multe drumuri prin judet, ca sa ma informez mai mult, de ce probleme sunt acolo, nu numai in cultura ci in general si incerc astfel sa ajut cat mai multi oameni cu putinta. In ultima perioada, spre satisfactia mea, au inceput sa se rezolve unele probleme din judet, fata de anii anteriori, se simte un decurs accelerat.

* Aflat in fruntea Organizatiei de Tineret, Razmerita incearca sa le insufle tinerilor din partid fascinatia catre viata politica *

Urmand aceiasi pasi pe care el singur i-a parcurs la indemnul lui Cibu, Cosmin incearca sa-i formeze pe tinerii din organizatia pe care o conduce, astfel incat, peste cativa ani, ei sa poata reprezenta UNPR-ul cu succes.

“Pe langa activitatea politica, ca si presedinte al Organizatiei de Tineret, incerc sa indrum si eu mai departe cat mai multi tineri, care isi doresc sa activeze in domeniul politic, pentru ca cel mai trist, din punctul meu de vedere, este ca nu toata lumea vrea sa dea o mana de ajutor. Asa cum a procedat domnul Cibu cu mine, sper si eu mai departe sa formez tineri politicieni. La ultima campanie electorala, Organizatia de Tineret a avut in jur de 100 de membrii activi. Printre acestia am gasit si tineri cu potential, insa problema la ei este ca trebuie sa treaca o anumita perioada, sa se hotarasca exact pe ce domeniu vor sa mearga, daca vor sau nu sa faca politica. Deocamdata ei cocheteaza, vin, discutam, facem diferite actiuni, mergem la diferite actiuni prin tara, dar munca propriuzisa de om politic vine probabil de la 26 de ani sau chiar mai mult”, a adaugat Razmerita.

* Cosmin Razmerita viseaza la un scaun in Parlamentul Romaniei *

Ca orice tanar politician, consilierul UNPR viseaza sa ajunga candva sa ocupe un fotoliu de deputat in Parlament. Pana atunci, Razmerita stie ca mai are mult de munca, fiind nevoit sa-si demonstreze aptitudinile in plan local si judetean.

“Visul meu este sa ajung deputat. Acum, ca o sa se intample mai devreme, sau mai tarziu ramane de vazut. In viata important este sa ai un vis cat mai mare, ca sa poti sa ajungi macar la jumatate. Momentan astept sa-mi demonstrez ca pot sa fac fata si pot sa fac lucrurile intr-un mod cat mai profesionist, asa cum trebuie, la stadiul la care sunt. Daca la momentul asta, domnul Cibu impreuna cu ceilalti membrii din UNPR au reusit sa faca un partid din mai nimic si am ajuns la un nivel destul de bun, cu siguranta, dupa patru ani, UNPR va avea maturitatea necesara sa functioneze in continuare. Chiar daca peste cativa ani domnul Cibu se va retrage din viata politica, el nu va fi absent. Intotdeauna o sa avem un parinte din umbra, ca sa zic asa”, a adaugat Cosmin Razmerita.

In ceea ce-l priveste pe senatorul Constantin Cibu, acesta s-a lasat convins sa mai candideze pentru inca un mandat in Senat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-