Published On: joi, Sep 13th, 2012

Comisarul european Janez Potočnik viziteaza Romania

Share This
Tags

Comisarul european pentru mediu, Janez Potočnik, va efectua o vizita oficiala in Romania in perioada 13 – 14 septembrie 2012.  Inaltul oficial european se va intalni cu Victor Ponta, prim-ministrul Romaniei, cu Rovana Plumb, ministrul mediului si padurilor, si cu Leonard Orban, ministrul afacerilor europene.

Comisarul Potočnik va participa si la o serie de intalniri cu membri ai comisiilor de mediu si de afaceri europene din Parlamentul Romaniei.

La invitatia Guvernului Romaniei, comisarul Potočnik si comisarul pentru agricultura si dezvoltare rurala Dacian Ciolos vor merge in Delta Dunarii, impreuna cu primul ministru Victor Ponta, cu ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale Daniel Constantin si ministrul mediului Rovana Plumb. Cei doi comisari europeni vor participa la o serie de intalniri cu reprezentanti ai autoritatilor locale, ai Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, ai organizatiilor de mediu si asociatiilor de pescari, pentru a discuta subiecte legate de mediu, de sprijinirea agro-turismului si a activitatilor economice durabile in Delta Dunarii.

In incheierea vizitei, comisarul Potočnik va sustine o conferinta de presa la Crisan, judetul Tulcea, alaturi de comisarul european Dacian Ciolos si Ministrii Daniel Constantin si Rovana Plumb.

Comentarii

comentariu

About the Author

-