Published On: lun, Sep 17th, 2012

Cinci medalii pentru Romania la CE de canotaj

Share This
Tags

* Doua medalii de aur, una de argint si alte doua de bronz pentru Romania la Campionatul European de canotaj de la Varese *

Echipajul feminin de 8+1 al Romaniei a cucerit, duminica, medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Varese. Sportivele Roxana Cogianu, Viorica Susanu, Cristina Grigoras, Irina Dorneanu, Georgeta Andrunache, Andreea Boghian, Rodica serban, Ioana Rotaru si Talida-Teodora Gidoiu au fost cronometrate cu timpul de sase minute, sase secunde si 94 de sutimi.

Pe locurile urmatoare s-au clasat Italia (6:17.66) si Marea Britanie (6:18.31).

Tot duminica echipajul Romaniei de dublu rame, format din Camelia Lupascu si Nicoleta Albu, a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj.

Lupascu si Albu au fost cronometrate cu timpul de sapte minute, 14 secunde si 49 de sutimi. Pe locurile urmatoare s-au clasat Marea Britanie (7:18.65) si Croatia (7:18.91).

Echipajul Romaniei de dublu vasle, format din Maria Diana Bursuc si Adelina Cojocariu, a obtinut medalia de bronz, fiind cronometrate cu timpul de sapte minute, trei secunde si 67 de sutimi. Primele doua pozitii au fost ocupate de Belarus (6:58.94) si Italia (7:02.20).

Echipajul feminin de 4 vasle, format din Ionela Zaharia, Ioana Craciun, Camelia Lupascu si Nicoleta Albu, a cucerit tot bronzul. Sportivele noastre au fost cronometrate cu timpul de sase minute, 28 de secunde si 98 de sutimi. Proba a fost castigata de Ucraina (6:26.44), pe locul secund clasandu-se Polonia (6:28.42).

Echipajul masculin al Romaniei de 4 rame fara carmaci, format din Marius-Vasile Cozmiuc, George Palamariu, Cristi-Ilie Parghie si Florin Curuea, a cucerit, medalia de argint la Campionatele Europene de la Varese. Sportivii romani au fost cronometrati cu timpul de cinci minute, 57 de secunde si 37 de sutimi.

Prima pozitie a fost ocupata de Grecia (5:56.03), in timp ce pe locul trei s-a clasat Serbia (5:58.72).

Comentarii

comentariu

About the Author

-