Published On: Soare, Sep 9th, 2012

Campanie pentru salvarea delfinilor din Marea Neagra

Share This
Tags

O organizatie nonguvernamentala din Constanta desfosara in aceste zile o campanie menita sa atraga atentia asupra problemelor cu care se confrunta delfinii din Marea Neagra, in special prinderea in plasele de pescuit, intitulata “Adopta un delfin”, organizata cu ocazia unei competitii de yachting.

Scopul campaniei este acela ca din ce in ce mai multi oameni, grupuri de interese, institutii de stat sau private, sa se implice direct in solutionarea problemelor cu care ne confruntam in monitorizarea si salvarea delfinilor.

Campania “Adopta un delfin”, a fost organizata cu ocazia celei de-a treia competitii a Trofeului Black Sea Sailing – Regata Neptun, ce se desfasoara in aceasta perioada pe ruta Marina Mangalia – Marina Balcic – Marina Eforie Nord si care aliniaza la start cele mai puternice si mai competitive echipaje din yachtingul romanesc, de la clasele Racer si Cruiser. Echipajele au pornit intr-un traseu costal, din Marina Mangalia cu destinatia Balcic, Bulgaria. De aici, s-a plecat pe aceeasi ruta, catre portul Marina Eforie Nord. Astazi, vor avea loc inca doua regate inshore, urmate de festivitatea de premiere a participantilor la competitie si inmanarea Trofeului Black Sea Sailing.

Comentarii

comentariu

About the Author

-