Published On: mie, Sep 19th, 2012

Calificative pentru directorii scolilor brailene

Share This
Tags

* In luna septembrie s-a facut evaluarea directorilor scolilor din judet in urma careia acestora li s-au acordat calificative *

Consiliul de administratie al Inspectoratului Solar Judetean a evaluat activitatea manageriala a directorilor din scolile brailene, activitate care a fost notata cu calificative. Directorii au trebuit sa isi prezinte activitatea. La evaluarea de catre consiliul de administratie ISJ s-a tinut cont de punctajul de autoevaluare si in anumite cazuri consiliul de administratie a cerut documente si lamuriri suplimentare. Pe 7 septembrie au fost incheiate toate evaluarile. Conform declaratiilor reprezentantilor ISJ majoritatea calificativelor au fost calificative de foare bine.

“In general cei care au fost evaluati nu au avut nici un fel de disconfort in sensul ca nu i-am suprasolicitat. Au fost situatii in care a durat ceva mai mult evaluarea deoarece au fost cerute lamuriri suplimentare.” a declarat Danielescu, Inspectorul Scolar General. A fost un singur caz in care calificativul a fost nesatisfacator. Acesta a fost acordat directoarei Grupului Scolar Industrial {nsuratei.

“La Insuratei am luat punct cu punct si a durat mai mult evaluarea” a adaugat Danilescu. La adresa diretoarei existau si reclamatii multiple trimise la inspectorat de catre personalul din acea unitate scolara.

Au fost evaluati in aceasta perioada toti directorii care s-au aflat la conducerea scolii pentru o perioada mai lunga de 6 luni.

Comentarii

comentariu

About the Author

-