Published On: mar, Sep 18th, 2012

Boboc da vina pe traseismul politic

Share This
Tags

*Presedintele PNL Braila considera ca traseismul politic sta la baza slabei structuri a organizatiei pe care o conduce*

Catalin Boboc considera ca partidul pe care il conduce, desi a dat parlamentari valorosi de-a lungul vremii, nu s-a putut forma ca si organizatie, in timp, din cauza celor care au ales de buna credinta sa iasa din viata politica sau sa opteze pentru alte doctrine.

“Daca ne uitam la ce s-a intamplat in urma cu 4 ani ai spune, la prima vedere ca nu s-a schimbat nimic. Cibu, fost senator PNL, astazi in UNPR, iar Balcan deputat PDL iar astazi vrea in PNL”, a declarat Boboc.

Cu toate astea, vicepresedintele CJ este de parere ca USL are la baza doua partide puternice, atat PNL cat si PSD care sunt capabile sa ofere candidati ideali pentru fiecare din colegiile de deputati sau senatori.

In ciuda faptului ca este o organizatie modesta, comparativ cu celelalte judete, PNL Braila se bucura de o echipa tanara si devotata.

“Le spuneam colegilor mei ca marea problema a PNL-ului in Braila, in ultimii ani, sau practic de dupa revolutie din cate inteleg de la colegii mei exista o singura exceptie, si anume domnul Ulici, toti parlamentarii PNL  Braila, poate si datorita selectiei care s-a facut la momentul acela, toti au plecat cu exceptia Dianei Tusa, care a ramas alaturi de noi. Toti ceilalti parlamentari au disparut. Vorbesc de Gabi Sandu, chiar de Sabau, care a fost deputat PNL, Constantin Cibu, care era si presedintele filialei la momentul respectiv. Eu cred ca din acest motiv nici nu s-a putut consolida in timp aceasta filiala”, a adaugat Catalin Boboc.

In ciuda faptului ca istoria are tendinta sa se repete, liberalii ar putea fi nevoiti sa-l accepte pe Viorel Balcan in sanul partidului. Ramane de vazut daca acesta va candida pe listele PNL la parlamentare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-