Published On: lun, Sep 10th, 2012

Balcan nu are loc in Parlament

Share This
Tags

* Stancu considera ca liberalii nu isi vor compromite functiile in ciuda lui Balcan *

Liberalii braileni isi creeaza singuri probleme in preajma alegerilor parlamentare. Pe langa faptul ca s-au ales cu un traseist politic, care spera la un colegiu, nici situatia deputatului Diana Tusa nu este foarte clara: “Nu cred ca domnul Balcan are foarte multe sanse, este o parere personala. Si la PNL exista o lupta interna, sunt multe asteptari. E Boboc, care pana la urma e presedinte de partid si el semneaza alaturi de mine si de domnul Obreja tot ce pleaca la Bucuresti”, a declarat presedintele PSD, Gheorghe Bunea Stancu.

In ceea ce-i priveste pe liberali, acestia au doua obtiuni, sa accepte comenzile venite de la centru si sa le respecte sau sa paraseasca partidul din care fac parte si implicit functiile pe care le detin in administratia locala: “Din ce stiu, lui Balcan i s-a promis un colegiu. Normal ca daca a facut pasul asta spre PNL, l-a facut in baza unor discutii, depinde la ce nivel le-a facut discutiile si depinde de ce vrea Bucurestiul, daca vrea sa mai aiba organizatie la Braila, asa cum este ea, sau daca vrea sa nu mai aiba. Daca le plac scaunele care le ocupa azi, or sa accepte, daca au coloana vertebrala nu or sa accepte. Asta este problema lor, nu problema noastra”, a adaugat Stancu.

La momentul actual traseismul politic nu poate fi stopat. Nu exista lege care sa interzica acest lucru, insa moralitatea acestui gest lasa de dorit: “E jenant, a intrat in Parlament ca deputat PSD, s-a mutat la PDL iar acum vrea sa candideze pe listele PNL, e jenant”, a declarat deputatul PSD, Mihai Tudose cu privire la situatia lui Viorel Balcan, proaspat membru al Partidului National Liberal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-