Published On: joi, Sep 20th, 2012

Badalan vrea sens dublu de circulatie pe Calarasi

Share This
Tags

* Deputatul Eugen Badalan a lansat o propunere de a crea sens dublu de circulatie pe Calea Calarasilor de la Tribunal pana in centru *

Propunerea lui Badalan nu este agreata de consilierii locali si nici de primar. “Eu nu agreez ideea”, a declarat Simionescu explicand ca anumite zone de pe Calea Calarasilor sunt  inguste si inlocuirea sensului unic cu sens dublu ar ingreuna si mai mult circulatia, masinile parcate in mod necorespunzator pe acea portiune incurcand si ele: “Calarasiul are deja zona aceea care este extrem de ingusta din cauza masinilor la Banca Comerciala. Unii isi pun masinile pe avarie parcate acolo in paralel cu alte masini”, a declarat Simionescu.

Un alt argument oferit de Simionescu impotriva construirii sensului dublu este existenta transportul in comun de pe Calarasi.

“In momentul in care am transport dublu pe Calarasi, autobuz cu autobuz, deja este inchis, nimeni nu mai poate sa depaseasca”, a adaugat Simionescu. In zona modulelor si a facultatii de Inginerie autoturismele parcheaza pe trotuar ocupand spatiul destinat pietonilor, din cauza lipsei parcarilor in acea zona.

Comentarii

comentariu

About the Author

-