Published On: joi, Sep 27th, 2012

Badalan se retrage din cursa electorala

Share This
Tags

* Dupa ce a anuntat luand prin surpirindere chiar si colegii de partid ca intentioneaza sa candideze la parlamentare, deputatul PDL s-a razgandit *

Motivele sunt patru la numar, insa niciunul din ele nu este destul de intemeiat pentru a renunta la scaunul de deputat.

In primul rand, Badalan a tinut sa pecizeze ca vrea sa lase loc tinerilor din PDL care si-au manifestat intentia de a candida pentru un scaun in Parlamentul Romaniei: “Fac acest lucru pentru ca generatia mea nu are cum sa scape din plasa unor preconcepte”.

Al doilea motiv ar fi faptul ca ii lipsesc resursele necesare pentru a mai face fata unei campanii electorale: “Sa nu credeti ca sunt putine resursele, care se cheltuiesc intr-o campanie electorala si nu discut aici doar de resursele financiare”, a declarat Badalan.

Un alt motiv care il determina sa nu mai lupte pentru colegiul sau este varsta si necesitatea de a avea o viata de famile normala: “Am ajuns la 60 de ani si un om normal trebuie sa inceapa sa se gandeasca ca macar o bucata din viata lui sa o traiasca pentru el si familia lui”, a marturisit deputatul PDL.

Al patrulea motiv si ultimul pare sa fie respectul fata de alegatori: “ Dar mai stiu un lucru, societatea braileana nu are capacitatea sa-si reprime o trasatura caracteristica a noastra, a brailenilor, care avem sufletele chinuite. Din nefericire, multi dintre liderii braileni nu reusesc sa-si linisteasca sufletele. Defapt, de la nastere, sunt unii care se nasc linistiti, si altii care oricat le-ai da, nu-i multumeste”, a adaugat Eugen Badalan.

Deputatul a mai precizat ca anuntarea candidaturii sale a fost una “de proba” menita sa arate gradul de maturitate al colegilor sai de partid, dar in special pentru a induce in eroare contracandidatii democrat-liberalilor la alegerile parlamentare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-