Published On: joi, Sep 27th, 2012

Andrei Petrica, primarul comunei Gradistea: “PNL Braila are cea mai slaba conducere din 1990 pana acum. Ce fac ei acum e prostitutie, nu admnistratie!”

Share This
Tags

In exclusivitate pentru Infobraila, primarul Comunei Gradistea, Andrei Petrica,  a declarat ca este total nemultumit de conducerea locala a partidului. Picatura care a umplu paharul a fost modul in care au votat consilierii judeteni ai PNL la ultima sedinta a Consiliului Judetean Braila. “La impartirea banilor pe comune au ridicat mana fara sa tina seama de problemele noastre. Eu nu am treaba cu presedintele Consiliului Judetean, am treaba cu cei care ar fi trebuit sa ma reprezinte. Colegii mei au dat bani unora care aveau bani nefolositi in fondul de rulment, iar eu nu am bani sa cumpar lemne ca elevii sa nu stea in frig la scoala, la iarna. PNL Braila are cea mai slaba conducere din 1990 pana acum. Nici nu se compara cu Sabau, Cibu sau Diana Tusa, oameni care au ajutat partidul si primarii acestuia. Ce fac cei din conducerea actuala acum e prostitutie, nu admnistratie!”, a spus Andrei Petrica.

Mai mult, primarul Comunei Gradistea este decis sa ofere acelasi sprijin in campania de alegeri din decembrie anul acesta: “Pe 9 decembrie vor primi ce mi-au dat mie la sedinta Consiliului Judetean. Organizez alegerile, ca asta ma obliga legea, si am plecat acasa!”

Comentarii

comentariu

About the Author

-