Published On: lun, Sep 17th, 2012

A inceput scoala

Share This
Tags

*Autoritatile locale au fost prezente la festivitatea de inceput de an scolar 2012-2013

Liceenii s-au prezentat inca de dimineata la festivitatea de inceput de an scolar, bucurosi ca si-au intalnit colegii si chiar profesorii. Bobocii din clasa a IX-a erau putin mai emotionati si mai dezorintati decat colegii lor mai mari care isi impartaseau reciproc impresii din vacanta de vara.

La Liceul Teoretic “Mihail Sebastian” deschiderea anului scolar a avut loc la ora 9.00 si au fost prezenti toti profesorii si elevii liceului care sunt in jur de 600. Inainte ca Iiliana Marin, directorul liceului sa le ureze elevilor bun venit si mult succes in noul an scolar, parintele Catalin Hurmuzeche de la biserica Adormirea Maicii Domnului a tinut o slujba religioasa.

La festivitate a participat si Picos Veronica, reprezentant al Inspectoratului Scolar Judetean, dar si Alexandru Ionel presedinte al PNG-CD, tata al unuia dintre elevii de la Sebastian.

Dupa festivitate elevii au fost condusi de catre diriginti, in clase unde si-au primit deja manualele.

Tot la ora 9.00 a inceput festivitatea de nou an scolar si la Liceul cu Program Sportiv. Aici elevii si profesorii s-au bucurat de prezenta presedintelui Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu si al sefului ISJ, Iulian Danielescu, care au urat elevilor mult succes si un an plin de realizari.

Elevii vor fi prezenti la scoala pana la vacanta de iarna care incepe pe 22 decembrie 2012 si se termina pe 13 ianuarie 2013. Urmatoarea vacanta este cea de primavara din semestrul II de pe 6 aprilie pana pe 14 aprilie.

In perioada 29 octombrie – 4 noiembrie va fi vacanta pentru copiii din Invatamantul primar. De asemenea, se pastreaza saptamana “Scoala altfel”, organizata In intervalul 1-5 aprilie si este dedicata activitatilor extracurriculare si extrascolare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-