Published On: mie, Sep 5th, 2012

30 de apartamente risca sa ramana fara caldura

Share This
Tags

* Aproximativ 30 de apartamente din cartierul Vidin-Progresul risca sa ramana in frig, in urma refuzului conducerii CET-ului de a mai furniza caldura *

Chiar daca au investit sume de 3.000-3.500 de lei pentru contorizarea individuala, incepand cu iarna acestui an mai multe familii din zona Vidin-Progresul vor ramane in frig.
Oamenii sunt speriati de vestile primite si intentioneaza sa dea societatea in judecata.
Montarea gigacalorimetrelor a costat destul de mult. Oamenii nu au avut ocazia sa se incalzeasca in noul regim, ca sunt pusi din nou in fata altei cheltuieli.
Compania CET este de parere ca nu mai este rentabil sa furnizeze caldura si apa calda catre zona mai sus mentionata din motive economice.
Zona Vidin este situata la capat de retea si nu mai are multi locatari racordati la reteaua lor.
Problema sistarii caldurii catre cartierul Vidin a fost introdusa pe ordinea de zi a CLM Braila inca din luna iulie, dar pana in momentul de fata, hotararea nu a trecut de Institutia Prefectului.
De mentionat este faptul ca in hotararea Consiliului Local Municipal este mentionat faptul ca debransarea fortata de la reteaua CET nu se va face decat in momentul in care se gaseste o alternativa pentru familiile vizate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-