Published On: Soare, Sep 23rd, 2012

2.500 de lei pentru achizitionarea unei surse alternative de incalzire

Share This
Tags

*Aceasta este suma pe care abonatii CET debransati de la conducta de termoficare generala ar putea sa o primeasca de la Primarie *

Avand in vedere ca in curand mercurul din termometre va scadea sub zero grade, Simona Draghincescu vine in ajutorul abonatilor CET, debransati de la conducta de termoficare generala.

Aceasta a propus un Proiect de Hotarare CLM care prevede acordarea unui ajutor de urgenta in valoare de 2.500 de lei pentru achizitionarea unei surse alternative de incalzire si producere de apa calda.

Ajutorul de 2.500 de lei ar putea sa il primeasca in primul rand abonatii CET contorizati individual care nu inregistreaza datorii catre furnizorul de agent termic centralizat.

In cele din urma, beneficiarii vor avea abligativitatea de a prezenta Primariei Braila dovada achizitionarii unei surse de incalzire alternativa printr-o factura fiscala.

La data achitarii sumei propuse, beneficiarul va trebui sa renunte printr-o declaratie data in fata notarului la orice pretentie financiara fata de Primaria Braila si CET.

Din suma primita, beneficiarul va putea sa achite deasemenea si contra valoarea lucrarilor de racordare a instalatiei existente in apartamentul acestora la centrala termica achizitionata.

Propunerea facuta de consilierul independent va fi dezbatuta in cadrul urmatoarei sedinte CLM.

Comentarii

comentariu

About the Author

-