Published On: joi, Sep 6th, 2012

“Suntem cu ochii pe voi”

Share This
Tags

*Din luna Octombrie Braila va fi monitorizata video cu ajutorul a 260 de camere*

La sfarsitul lunii octombrie Proiectul European accesat de Politia Locala Braila, va fi pus in folosul comunitatii. Cele 260 de camere de supraveghere vor fi amplasate in locuri de interes operativ, scopul acestora fiind de mentinerea ordinii si linistii publice precum si descoperirea acelora care incalca legea.

Intersectiile din municipiu si zonele aglomerate unde au loc talharii, acostari de persoane, vagabondaj si alte acte de violenta vor fi monitorizate 24 de ore din 24, de catre Politia Locala din Dispeceratul de Monitorizare Video. Organigrama dispeceratului prevede trei angajati pe fiecare schimb, fiecare dintre ei avand in responsabilitate cate o zona a orasului. Personalul va fi specializat cu ajutorul unor cursuri in acest domeniu.

Cele 8 monitoare cu diagonala de 107cm vor surprinde imagini in timp real de la locul faptei, personalul special angajat urmand sa anunte dispeceratul central care va interveni in timp util.

Astfel pentru cei care isi arunca gunoiul in alte locuri decat cele special amenajate, sau orice alte incercari de a incalca legea vor fi sanctionati, existand astfel si o proba incriminatoare.

“Consider de bun augur acest proiect, astfel Politia Locala isi usureaza activitatea. Vom putea sa supraveghem o mai mare parte a orasului cu aceste camere decat am putea cu ajutorul personalului angajat. Aceste camere vor surprinde imagini in timp real la orice ora din zi si din noapte”, a declarat Comisarul Traian Jipa.

Proiectul este binevenit intr-un oras cum este Braila, in care oamenii se tem sa iasa din casa din cauza gastilor de cartier si a drogatilor, cosurile de gunoi sunt transformate in saci de box dar si alte nereguli care aduc o reputatie proasta orasului nostru.

Comentarii

comentariu

About the Author

-