Published On: mar, Sep 18th, 2012

“Salvati-o pe Vetuta”

Share This
Tags

*Medicii de pe SAJ au intervenit pentru a salva… o perna*

Chiar daca pare de necrezut, este adevarat. Intr-o discutie purtata cu medicii de pe ambulantele brailene, am aflat care sunt cele mai amuzante cazuri asupra carora au intervenit.

Prin apel la serviciul 112, un barbat a solicitat in toiul noptii ajutorul de specialitate al medicilor de pe ambulanta, intrucat sotia sa Vetuta se simte rau. Barbatul nu a furnizat prea multe date dispecerului referitoare la starea de sanatate a pacientei.

Ajunsi la fata locului, medicii s-au pregatit sa intervina in cazul unei femei care se simtea rau. Condusi in camera in care “zacea” Vetuta, personalul de pe ambulanta a constatat ca femeia nu era altceva decat o perna, imbrobodita si asezata pe pat. Acestia au inteles de indata ca au de aface cu un barbat cu probleme psihice si nu cu o femeie bolnava.

Medicii au continuat scenariul barbatului, in dorinta de a-l trata pentru problemele evidente pe care acesta le avea.

Amuzant este insa felul in care acesta o proteja pe Vetuta, certand medicii ca nu sunt grijulii cu aceasta, si mai mult, cand ambulantierii au incercat sa-i faca pe plac omului si s-au prefacut ca o consulta, acesta s-a aratat de-a dreptul indignat, ca si-au permis sa o dezbrace de fata cu toata lumea.

De indata ce tot scenariul a luat sfarsit, barbatul a primit ingrijirile medicale de care avea nevoie.

Acesta este doar unul din cazurile speciale, la care medicii de pe ambulante trebuie sa faca fata. Zilnic, cei care au ales aceasta meserie intervin pentru a salva vieti omenesti, si se pare ca, din cand in cand, mai salveaza si perne.

Comentarii

comentariu

About the Author

-