Published On: vin, Sep 28th, 2012

“Balcan este lichidat politic”

Share This
Tags

* Desi a stat ceva timp in PDL, Badalan acum si-a dat seama de acest lucru *

Badalan a facut o serie de acuzatii in cadrul ultimei conferinte de presa, probabil in speranta de a ramane ceva timp in amintirea publicului brailean. Acesta a marturisit ca se dezice de Balcan si de restul traseistilor politici, in ciuda faptului ca l-au primit cu bratele deschise cand deputatul a plecat din partidul care, de altfel l-a bagat in Parlament.

“Candidatii care se scot acum pe piata nu vor fi cei care isi vor depune candidatura la termenul prevazut de lege. Cred ca oamenii, mai ales oamenii politici trebuie sa aiba doar convingeri. Nu este bine ca singura lor convingere sa fie “totul pentru mine”. Nu conteaza ce eticheta am, eu sa fiu. Eu ii dezic pe cei care, de dragul lor azi sunt la PDL, maine sunt la PNL, poimaine la PSD, la PC, numai ca sa le iasa lor socotelile. Fac aluzie la mai multi, printre care se include si Balcan. Parerea mea depsre Balcan e ca el este lichidat politic de vre-o 3 ani”, a declarat Eugen Badalan.

Nici pentru organizatia din care face parte deputatul PDL nu a avut cuvinte de lauda: “O organizatie care poate fi descrisa rostind un nume, nu este organizatie. Deci o organizatie pe care o defiensti rostind un nume, nu e organizatie. Ar insemna ca sa nu nedreptatesc pe cineva, la Braila sa rostesc peste 5000 de nume”.

Este putin cam tarziu pentru aceste afirmatii, tinand cont de faptul ca Eugen Badalan a decis sa nu mai candideze la alegerile parlamentare si mai mult nu s-a decis inca daca va mai ramane sau nu in politica.

Comentarii

comentariu

About the Author

-