Published On: mie, Sep 26th, 2012

“Am castigat premiul la categoria Justitie si Libertati Civile!”

Share This
Tags

* Monica Macovei a postat pe blogul personal emotiile prin care a trecut la inmanarea premiului *

Europarlamentarul Monica Macovei este fericita castigatoare a premiului la categoria Justitie si Libertati Civile.  Aceasta a postat pe blogul sau personal amanunte din cadrul ceremoniei.

“Sunt singurul europarlamentar roman care a castigat in seara aceasta si sunt fericita. Am primit acest premiu pentru activitatea desfasurata in Romania si in Parlamentul European, pentru ceea ce am facut in lupta impotriva coruptiei, pentru statul de drept, justitie si libertati civile”, a declarat Monica Macovei.

Europarlamentarul nu a uitat sa le multumesca celor care au sustinut-o pe parcursul carierei sale politice, dedicand premiul castigat cetatenilor romani: “La festivitatea de premiere, am dedicat acest premiu cetatenilor romani. Ii asigur pe romani si pe toti cetatenii europeni ca ii voi servi in continuare cu daruire pentru a avea justitie, libertate, siguranta si drepturi civile. Caci acolo unde nu este lege, nu este nimic”, a adaugat Monica Macovei.

“The Parliament Magazine” acorda in fiecare an premii pentru meritele deosebite europarlamentarilor, pe categorii de activitate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-