Published On: mie, Aug 22nd, 2012

Zotoi, nu iti este rusine cu oamenii tai?

Share This
Tags

*Tupeu de politist*

Nesimtirea de care dau zilnic dovada oamenii legii nu ne mai uimeste deloc, mai mult ne provoaca greata. Platiti din bani publici, acestia ne rad in nas incalcand aceleasi legi pentru care ei ne sanctioneaza cand nu le respectam.

Pe voi cine va trage la raspundere?

Iata ca tocmai Politia Rutiera, care ar trebui sa fie un exemplu pentru soferi, incalca regulile de circulatie in trafic. Marti in jurul orelor 17.30, la semaforul ce indica clar rosu, Loganul MCV cu numarul de inmatriculare B-19-HKD ce aprtine Politiei Rutiere Braila iesea din benzinaria de la Bariera si se indrepta in directia Carrefour. Pe trecerea de pietoni , fiind culoarea verde, traversau persoane, insa pe agentii de politie nu i-a deranjat aces lucru, si au trecut mai departe facandu-si loc printre pietoni. Precizam ca autotorismul de la politie nu avea in functiune nici un semnal acustic sau luminos, deci sigur nu aveau de ce sa se grabeasca. Intelegeam daca erau soclicitati la cine stie ce misiune.

Pana cand sa ne mai rugam sa fim respectati si protejati de acesti panglicari care nu se satura sa-si ia salariile din banii nostri, dar ne mai cer si mici atentii cand au nevoie de “suplimente nutritive”.

Zotoi ia in serios petrecerile si nu activitatea subalternilor sai iar de Gluga nu mai vorbim. Nu e de mirare ca in Braila legea strazii troneaza, motto-ul politistilor  fiind: “Lasa-i sa se omoare intre ei! Unul moare si pe celalalt il inchidem!”

Cu o astfel de gandire, e normal ca municipiul nostru sa fie patronat de proxeneti si mafioti.

Sa va fie rusine!

Comentarii

comentariu

About the Author

-