Published On: joi, Aug 2nd, 2012

Visul s-a stins odata cu ea

Share This
Tags

*Monica Mircea, directorul companiei Happydigital a fost condusa pe drumul eternitatii

La numai 27 de ani, o braileanca cu o cariera de succes s-a stins brusc din viata pe masa de operatie.

Directorul unei companii de advertising, Monica Mircea avea tot ceea ce isi putea dori cineva. Un renume de invidiat pe care si l-a capatat datorita experientelor acumulate in diferite companii europene. Printre clientii sai se numarau: Sony Ericcson, Zagona, OMV si Adevarul Holding.

Cu o cariera implinita inca de la varsta tineretii, cand altii nici nu-si termina studiile, Monica s-a stins din viata in timpul unei interventii chirurgicale la un spital din Bucuresti.

Absolventa a liceului brailean “Panait Cerna” in 2004, tanara a inceput Sociologia la Universitatea Bucuresti, apoi la Nicolae Titulescu s-a inscris la Drept. N-a finalizat niciuna dintre facultati, insa, inca din primul an s-a angajat ca personal assistant la o firma de training impinsa de pasiunea pentru advertising.

In acelasi an a reusit sa obtina functia de Account Executive, cea mai de jos pozitie din cadrul unei departament de client service, la o firma fara renume.

De la un post inferior, a ajuns sa conduca Happydigital, alaturi de Dani Florea.

A fost pe rand account manager la agenţia de comunicare online Senior Interactive, parte a unui joint-venture cu Ogilvy Group România, ce a reprezentat fundamentul invataturii si implicit primul pas spre a deschide o afacere impreuna cu Dani Florea- Happydigital.

La sfarsitul anului 2009 si-a infiintat propria afacere. Manata de pasiunea pentru advertising dar si de pretul scump cu care se vinde creatia si dezvoltarea in regat si in Irlanda, comparativ cu nivelul mult mai scazut de pe piata din Romania, Monica a pus bazele afacerii.

Planurile sale de viitor erau marete, ideea de a-si extinde portofoliul de clienti in spatiul intrecomunitar.

Din pacate visele sale s-au spulberat preamtur, in urma unei operatii, tanara nu a supravietuit.

Trupul neinsufletit a fost condus astazi pe ultimul drum la cimitirul “Sf. Constantin”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-