Published On: mie, Aug 22nd, 2012

Un bolnav a fost omorat in bataie de un infirmier

Share This
Tags

In noaptea de 6 spre 7 august, infirmierul, Ghica Cornel, in varsta de 58 de ani, de la Spitalul de Psihiatrie “Sfantul Pantelimon” din municipiu a ucis in bataie un pacient. Acest caz, recunoscut de cei de la clinica si confirmat de procurori, a fost ascuns mai bine de doua saptamani.

Victima a ajuns la Spitalul Judetean de Urgente pentru o colica renala. Deoarece in timpul controlului medical starea sa de agitatie a crescut si pentru ca era cunoscut ca fiind bolnav de epilepsie, medicii au decis transferarea sa la Spitalul de Psihiatrie.

Pentru ca devenise extrem de agitat si nici sedativele nu-l potoleau, bolnavul a fost lovit cu bastonul de cauciuc pana si-a dat ultima suflare.

In urma autopsiei, cei de la Medicina Legala au stabilit faptul ca victima a murit in urma loviturilor, suferind un soc hemoragic care a dus la decesul acesteia.

Supraveghetorul a fost arestat pentru 29 de zile sub aspectul savarsirii infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte, urmand sa fie judecat iar daca va fi gasit vinovat acesta risca o pedeapsa de pana la 12 ani de inchisoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

-