Published On: lun, Aug 13th, 2012

Soc in lumea medicala braileana! Medicul Victor Lepadatu a decedat

Share This
Tags

*Medicul ednocrinolog Victor Lepadatu a incetat din viata luni in urma unui stop cardio-respirator, intr-un spital din Bucuresti

Medicul Victor Lepadatu , in varsta de 62 ani, s-a prezentat in cursul zilei de sambata la Serviciul U.P.U din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Braila cu tulburari de vorbire (dizartrie) si tulburari de echilibru. Medicul neurolog de garda Dr. Laura Oprea a decis efectuarea unui examen Tomograf-RMN iar dupa citirea rezultatului a concluzionat faptul ca pacientul V. Lepadatu suferise un accident vascular – cerebelos stang. Deoarece era in stare constienta, medicul Lepadatu impreuna cu familia a dorit plecarea de urgenta catre Bucuresti pentru investigatii amanuntite. Internat fiind la Bucuresti, sub tratament medicamentos, acesta a suferit din pacate un stop cardio-respirator. “Regretam enorm disparitia colegului nostru Dr. V. Lepadatu, suntem in stare de soc” a declarat medicul care l-a vazut pentru ultima data in viata, Dr. Laura Oprea.

Cunoscut ca un bun profesionist in toata activitatea sa de pana acum in domeniul endocrinologiei, medicul V. Lepadatu va ramane in amintirea colegilor sai.

Dumnezeu sa-l odinneasca in pace!

Monica Ene

Comentarii

comentariu

About the Author

-