Published On: vin, Aug 3rd, 2012

Simionescu e satul de gura targului

Share This
Tags

*Cu toate ca alegerile locale s-au terminat de ceva timp, primarul se simte inca incoltit de disputele electorale

In urma articolelor publicate de cateva site-uri de stiri locale, in care primarul Aurel Simionescu este atacat pentru felul in care gestioneaza lucrarile de pe Bulevadrul Dorobantilor, acesta a declarat ca se simte ca in plina campanile electorala.

”Eu am crezut ca s-a terminat campania electorala si ne apucam de treaba. Constat ca unii din fostii participanti, altii din adepti, ca inca au idei de campanie electorala si mai putin de treaba. Eu vreau sa va spun ca am trecut de momentul in care lucram dupa ureche si lucram dupa proiecte. Exista o responsabilitate pentru cei care fac proiectele si pentru cei care le executa. Cum stiam noi ca se intampla acum 40 de ani a fost o data, acum suntem in alta perioada. Daca ati observant cum arata cand s-a scos linia de pe Calarasi, sau de pe Dorobanti, ce lucrari s-au facut acolo si cum s-au asezat, lucrurile sunt incomparabile. Au aparut cu totul alte material, alta tehnologie. Daca vine cineva cu mare experienta in domeniu, care a fost el maistru pe undeva vre-o data si zice ca nu se mai poate ca se fura betonul se intampla etc. Ca asta e parerea oamenilor si ceea ce ii framanta. Ca sa nu mai discutam de macaz electo-magnetic, cum cobora vatmanu si schimba macazu, sau ca nu poate sa fie fier pentru ca macazul este electro-magnetic sau ca trebuie sa fie alt beton. Eu inca o data va spun pentru ca tot apare asa cate un cetatean foarte bine pregatit, care stie el ca acum 40 de ani se intamplau lucrurile intr-un fel. Eu v-as ruga si pe dumneavoastra ca atunci cand avem astfel de impresii, sa le verificam si sa nu spunem ce intamplare a patit cineva extraordinar in domeniul tehnic. Hai sa verificam intai ce inseamna domeniul tehnic azi”, a declarat Aurel Simionesu, primarul municipiului Braila.

Nu este pentru prima oara cand edilul sef se confrunta cu astfel de probleme, acesta primind constant sfaturi de la braileni in ceea ce priveste asfaltul, panza freatica sau alte prioecte de reabilitare din oras. Problema nu consta defapt in ingrijorarile brailenilor, pentru ca ele sunt juste si nevinovate, ci in faptul ca toate aceste proiecte sunt facute de niste specialisti in domeniu, care stiu, sau ar trebui sa stie exact ceea ce au de facut, cum au de facut si ce materiale sa foloseasca.

Comentarii

comentariu

About the Author

-