Published On: mie, Aug 22nd, 2012

Si Simionescu s-a saturat de Braicar!

Share This
Tags

*Edilul foloseste zilnic masina Primariei pentru a se deplasa*

Inca de la primele ore ale diminetii masina de la Primarie il asteapta pe edilul sef in fata portii. Nici ieri nu a fost o exceptie, la 07.30 soferul primarului Aurel Simionescu, la volanul unei Dacii Logan a stat aproximativ jumatate de ora pentru a-l astepta pe edil.

Primarul obisnuieste sa mearga la serviciu doar cu masina, ocolind calvarul si conditiile mizere din mijloacele de transport in comun. “Nu circul decat cu masina, atat cu cea de la serviciu cat si cu cea personala”, a precizat Aurel Simionescu.

Marti, cu cinci minute inainte de inceperea programului, primarul impreuna cu sotia s-au urcat in masina indreptandu-se spre locul de munca.

In speranta ca am reusit sa dam un semnal de alarma primarului, l-am urmarit si azi dimineata, insa se pare ca edilul nu intelege ca foloseste banii publici pentru a se deplasa la servici, plecand si de aceasta data la bordul autoturismului Primariei.

In conditiile in care majoritatea companiilor aflate in subordinea CLM au datorii enorme, inclusiv Braicar S.A., Simionescu considera ca nu este el persoana potrivita pentru a da un exemplu brailenilor.

Suntem curiosi cati din alesii nostrii folosesc mijloacele de transport in comun!

Comentarii

comentariu

About the Author

-