Published On: joi, Aug 16th, 2012

Sf.Maria afacere pentru micii comercianti

Share This
Tags


*Ziua Marinei la Braila avantajeaza atat cetatenii cat si micii comercianti

Ca in fiecare an de Sf.Maria, orasul Braila a sarbatorit Ziua Marinei, prilej cu care brailenii au luat cu asalt faleza Dunarii. Cu mic cu mare acestia au luat parte la manifestarile organizate de autoritati pe esplanada si  Calea Calarasilor.

Micii comercianti s-au aprovizionat pentru acesta ocazie astepandu-si clientii ce nu au intarziat sa apara. Terasele, chioscurile si tarabele au depasit recordul vanzarilor. Brailenii se inghesuiau pentru a-si cumpara inghetata, gogosi, floricele de porumb si vata pe bat. Pentru cei mici parintii scoteau bani frumosi din buzunar in scopul de a le face toate poftele. Locurile de joaca si tarabele unde se faceau bodypaiting au avut un mare succes. Intrebati de reporterii Infobraila, cativa comercianti au declarat ca se bucura de vanzari neasteptate cu prilejul Zilei Marinei. “Am angajat inca o persoana pentru a face fata cererilor, ne merge foarte bine atunci cand pe faleza se organizeaza spectacole” a spus I.Popa, patronul unei tarabe. “Astazi am facut incasari mai mari fata de alte zile” ne-a declarat V.Balaban, vanzatoarea unei tonete cu inghetata.

Terasele de pe faleza Dunarii au fost pline ochi, iar mirosurile de mici si hamsii ii atrageau pe brailenii pofticiosi de a servi o bere rece in aer liber.

Comentarii

comentariu

About the Author

-