Published On: joi, Aug 23rd, 2012

Se unesc scolile

Share This
Tags

* Inspectoratul scolar face noi propuneri in administrarea unitatilor de invatamant *

Deoarece Scoala Generala nr. 10 a fost desfiintata si unita cu Scoala nr. 8, s-a propus ca spatiul acesteia sa fie folosit de Colegiul Economic Ion Ghica deoarece ei isi desfasoara activitatea in cateva spatii pentru care se plateste chirie.

Cladirea Scolii Panait Istrati v-a fi folosit de Liceul de arta Haricleea Draclee unde elevii acestei scoli stau inghesuiti in clase. A fost si o discutie legata de liceele Constantin Brancusi si Edmond Nicolau care e posibil sa se uneasca insa acest subiect nu este definitivat. Inspectoratul scolar a mai propus si unirea Scolii Al. I. Cuza cu Scoala Waldorf, deoarece la acesta din urma sunt elevi putini, insa in acest caz nu se discuta de plecarea elevilor din cladire ci doar de reteaua scolara. Gradinita nr. 40 se va uni cu Liceul Ana Aslan iar Gradinita nr 23 care are doua locatii se va fi unita cu Liceul Anghel Saligny. Aceste propuneri de retele scolare vor intra in discutia Consiliului Local. “Vom discuta spre sfarsitul acestei luni sau la inceputul lunii viitoare inca o data despre aceste propuneri si vom atentiona respectarea costurilor care implica scolarizarea copiilor. Probabil ca anul acesta va fi mai greu pana situatia numarului de elevi se va regla”, a declarat Simionescu in cadrul Conferintei de presa.

Unirea acestor unitati de invatamant a fost propusa de catre Inspectoratul Scolar Judetean Braila datorita problemelor si nemultumirilor aparute dar si pentru reglarea situatiilor din scoli si gradinite.

Geaniana Paun

Comentarii

comentariu

About the Author

-