Published On: mar, Aug 28th, 2012

Repartizarea cadrelor didactice din judetul Braila se afla in plina desfasurare

Share This
Tags

* Dupa concursul din 2 August au loc sedinte publice pentru repartizarea pe posturirile titularizabile, posturile pentru suplinitori calificati, pentru detasari in interesul invatamantului si la cerere

In sedinta publica din 13 august au fost repartizati 92 de titulari. Pe 16 august au fost repartizate 182 de cadre didactice, cu catedre complete si incomplete, suplinitori calificati, in baza metodologiei de la concursul din 2 august.

Astazi in consiliul de adminstratie au fost stabilite transferurile in interesul invatamantului, pentru anul scolar 2012-2013 si 4 titularizari conform articolului 253, din Legea Educatiei Nationale1/2011. S-au aprobat in consiliu 76 de detasari. Aceste detasari in interesul invatamantului sunt transferuri prin care cadrele didcatice sunt mutate de la o institutie de invatamant la alta, in urma cererilor de la o anumita institutie pe un anumit post.

Pe 29 august va avea loc o alta sedinta publica pentru detasarile la cerere pe baza de punctaj. In ordinea scorului cei care au cerut detasari vor alege din posturile libere. Pe 30 se va face o alta repartitie a suplinitorilor calificati pe baza notelor obtiute la concurs. Atribuirea orelor de curs in regim de plata cu ora se va face pe 3 septembrie pentru pensionari care au lucrat in invatamant, asociati sau titulari care doresc sa mai lucreze in invatamant.

Comentarii

comentariu

About the Author

-