Published On: mie, Aug 8th, 2012

Razboiul declaratiilor Antonescu – Rus

Share This
Tags

Ioan Rus a declarat ca demisia sa din fruntea Ministerului Administratiei si Internelor e un rezultat al presiunilor facute asupra de catre Traian Basescu si ulterior Crin Antonescu.

Presedintele interimar a tinut sa precizeze: “Stiu urmatorul lucru, ca fostul ministru de Interne a procedat incorect, ca fostul ministru de Interne a mintit. Deci in momentul in care a iesit si si-a dat demisia ieri, si-a dat demisia pentru ca nu a fost demis, dar nu e treaba mea. In momentul in care a vorbit in public despre presiuni pe care le-as fi facut eu asupra domniei sale sau asupra MAI sau asupra oricui altcuiva, punandu-ma pe acelasi nivel cu Traian Basescu, care il amenintase cu puscaria, precizandu-i si durata in public, eu stiu ca in acel moment ministrul de Interne minte, ca ministrul de Interne are de ascuns ceva, si e foarte bine ca ministrul de Interne a plecat.”, subliniind ca nu a facut vreun fel de presiune asupra lui Ioan Rus

“Interventia publica a domnului Crin Antonescu din seara zile de 7 august imi intareste convingerea ca decizia mea a fost cea mai potrivita. Am luat-o cand am inteles ca nu pot sa fac ceea ce atat Traian Basescu, cat si Crin Antonescu asteptau de la mine. Unul sa maresc listele electorale, altul sa le micsorez. Este razboiul lor. Eu am venit la minister pentru a face treaba si am facut, organizand din scurt alegeri si referendum fara incidente”, a declarat fostul ministru al Administratiei si Internelor.

Presedintele interimar a catalogat afirmatia fostului ministru ca fiind o calomnie la adresa sa si l-a amenintat ca-l va da in judecata. Mai mult de atat, Antonescu considera acuzele ce i se aduc ca fiind parte din atacul propagandistic lansat de Traian Basescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-