Published On: joi, Aug 9th, 2012

Radu Mazare anchetat de Parchet pentru aducerea manechinelor la vot

Share This
Tags

În 29 iulie, PDL Constanţa a sesizat Biroul Electoral Judeţean şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie, cu privire la faptul că primarul Radu Mazăre ar fi încălcat legea referendumului, obligând să voteze 25 de tinere, prezentandu-se cu acestea la o secţie de votare din Mamaia.

“Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, s-a prezentat însoţit 25 de persoane (fotomodele ale unei agenţii de profil) la secţia de votare 204 organizată în zona Cazino din staţiunea Mamaia. Cu această ocazie, domnul Radu Mazăre a făcut o serie de declaraţii de presă din al căror conţinut rezultă că participarea la vot a persoanelor anterior menţionate se realizează exclusiv urmare a iniţiativei acestuia, manifestate inclusiv sub forma impunerii prezenţei la vot, fiind, astfel, rezultatul lipsei liberului exerciţiu al dreptului la vot. În acest sens, urmează să fie avut în vedere faptul că domnul Radu Mazăre a declarat presei că persoanele mai sus menţionate sunt aduse la vot prin grija sa, că nu au venit singure la vot pentru că (…) «trebuie strunite puţin» (…), că «buletinele le ţin eu că aici nu sunt de capul lor» (…) şi că «după vot le dau liber»”, se mentioneaza într-un comunicat al PDL Constanţa.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a adus la o secţie de votare din centrul staţiunii Mamaia, zeci de tinere îmbrăcate în costume de baie identice, în alb şi negru, spunându-le acestora: “Hai, fetele, alinierea şi la vot!”, adăugând că după vot le dă “liber la plajă”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-