Published On: mar, Aug 21st, 2012

“Privighetoarea” a fost amanata

Share This
Tags

* SC Trancrad S.R.L a depus contestatie deoarece dosarul acesteia a fost respins pe motiv ca a depus un document in ziua licitatiei * Amantul Cameliei Gusatu este dat ca posibil castigator de secretarul CJ Braila, Nicu Filoti *

Aceasta urmeaza sa fie reluata imediat ce va fi comunicat rezultatul contestatiei.

Taxa de participare la licitatie a fost de 800 de lei si garantia de participare de 2.000 de euro raportat la cursul BNR zilnic.

Pentru licitatie au depus dosarele patru firme, I.I. Sandu Costel, S.C. Iorachi Club S.R.L, S.C. Cambella Trade S.R.L. si S.C Trancrad S.R.L.

Cea din urma societate a depus o contestatie intrucat dosarul acesteia a fost respins pe motiv ca unul dintre documentele necesare dosarului a fost depus in ziua licitatiei.

“Licitatia a fost suspendata si urmeaza sa fie reluata dupa comunicarea rezultatului contestatiei. In maxim doua saptamani aflam si rezultatul, problemele putand sa apara doar in cazul in care o alta firma depune iar contestatie” a declarat Nicu Filoti, secretarul Consiliului Judetean Braila.

Din spusele lui Filoti, societatea cu cea mai mare probabilitate de castig este S.C. Iorachi Club S.R.L., firma a carui administrator este amantul Cameliei Gusatu, director al Directiei de Cultura, Sport si Tineret din cadrul Primariei Braila. Rezultatul final poate fi dat doar in momentul semnarii contractului de concesionare.

Cosmin Mihai

Comentarii

comentariu

About the Author

-