Published On: mie, Aug 29th, 2012

Primarul din Marasu acuzat de abuzuri in functie

Share This
Tags

* Nicolae Nitescu este acuzat ca impreuna cu sotia lui au abuzat constant de functiile pe care le detin, mergand pana la fals in documente *

Pe mailul redactiei InfoBraila am primit o sesizare cu privire la o serie de abuzuri care il incrimineaza pe Nicolae Nitescu, primarul Comunei Marasu.

“Doresc sa aduc la cunostinta urmatoarele: Nicolae Nitescu,Primarul din Comuna Marasu, jud.Braila abuzeaza de functia de primar, pe parcursul a 8 ani, fata de locuitorii comunelor: Marasu, Bandoiu, Tacau, Magureni, Rata,Straulea, care, pe parcursul acestor 8 ani avand un comportament de dictator corupt, facand discriminari preferentiale in rezolvarea problemelor comunitatii. Acesta fiind unul din aspecte, va mai aducem la cunostinta abuzurile d-lui primar d.p.d.v financiar, folosind bani publici pentru interese personale, inclusiv masinile Primariei, pentru interes personal, facand amenajari la casa lui proprietate personala din comuna Marasu, plus cele 2 apartamente care nu au fost declarate (str. Radu Negru, bl.28, ap.107; b-ul Republicii, bl.A3). In anul 2008 acest domn primar a facut un fals in acte publice, declarand ca a schimbat mobilierul de la dispensarul Marasu, in valoare de 3 milioane lei. Acesti bani, el i-a folosit la apartamentul din B-ul Republicii, compania care a efectuat amenajarile este societatea comerciala Grafitti.com SRL. Va mai aduc la cunostinta ca domnul primar impreuna cu sotia, Nitescu Viorica, care este asistent social comunitar detin asa zisa farmacie in com. Marasu, farmacia fiind un afront pentru justificarea proprietatilor pe care le au, deoarece acesta locatie este mai tot timpul inchisa, nefiind in scop medical, folosindu-se de parafa doctorului de la dispensarul din Marasu. In alta ordine de idei, sotia d-lui primar nu isi exercita functia de asistent social, pe care o detine, ea fiind remunerata de catre Min.Sanatatii, d-na abuzand de functia sotului. In concluzie dl primar abuzeaza de functia lui publica si este o persoana care isi exercita functia publica in scopuri personale si preferentiale. Va rugam sa luati masuri, deoarece nu mai putem accepta un asemenea functionar public.Cu respect, Simionescu Ion”.

* Nicolae Nitescu nu are nimic de ascuns *

Contactat telefonic Primarul Comunei Marasu a declarat ca toate aceste afirmatii sunt niste bazaconii rau intentionate, care nu fac decat sa-i strice imaginea.

“Nu este nimic adevarat! Eu pot oricand sa ma supun oricarui control si sa demonstrez acest lucru, insa imaginea mea cine mi-o spala? Proprietatile pe care le detin sunt trecute in declaratia de avere, apartamentul din Radu Negru care l-am achizitionat in 1999, si casa de la tara pe care o am din 1985. In ceea ce priveste acei 3 milioane, este o bataie de joc. Ce amenajari puteam eu sa fac cu 300 de RON? In ceea ce priveste mobilierul de la dispensar, am facut o comanda si aceasta urmeaza sa soseasca”, a declarat Nicolae Nitescu.

Despre sotia acestuia, Viorica Nitescu, primarul a declarat ca acuzatiile sunt inadmisibile si ca nu a folosit niciodata parafa medicului. In ceea ce priveste apartamentul din strada Republicii acesta il are ca proprietar pe baiatul primarului, Mihai Nitescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-