Published On: joi, Aug 30th, 2012

Primarul cere sfatul jurnalistilor

Share This
Tags

*AUREL SIMIONESCU NU ARE SOLUTII PENTRU PROBLEMELE BRAILENILOR

In cadrul sedintei de astazi cand primarul municipiului nostru, Aurel Simionescu a fost intrebat de catre reporterii InfoBraila ce solutii are pentru locatarii blocurilor R7 si G13, acesta nu a stiut ce sa raspunda exact si a cerut propuneri de la reporteri.

Dupa cum am precizat intr-un articol anterior, locatarii acestor blocuri au apa oprita de 5 ani, iar singura lor sursa de apa este cismeaua din spatele blocului. De aici nu se alimenteaza cu apa doar locatarii acelor blocuri ci si vecinii din cartier care vin si isi spala covoarele acolo, dar cara si apa pentru uzul casnic, pentru a face economie. Primarul a declarat ca nu s-a gandit la o solutie pentru rezolvarea problemei: “Dumneavoastra ce propuneri aveti”?

Locatarii ar fi multumiti daca le-ar da drumul la un singur robinet de pe scara blocului in locul cismelei de afara unde vara, apa curge in continuu iar iarna ingheata. Sa nu uitam de faptul ca acolo toaletele sunt comune si fara o sursa de apa la toaleta putem vorbi deja de un focar de infectie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-