Published On: mar, Aug 7th, 2012

Ponta: Sa o scoateti de pe lista pe Elodia!

Share This
Tags

* Victor Ponta a cerut ministrilor sa verifice rapid, prin “mijloace administrative”, daca pe listele electorale permanente s-au aflat si persoane decedate sau fara cetatenie, la data referendumului

“Va rog, domnilor ministri, sa procedati strict in conformitate cu solicitarile Curtii Constitutionale. E foarte clar ca ideea initiala a unui mini-recensamant nu poate functiona, pentru ca inteleg ca boicotul se continua si in acest caz si atunci am avea tot rezultate false, din moment ce li se tranteste usa in nas oamenilor. Va rog doar sa verificati cat mai rapid posibil, prin mijloacele administrative pe care le aveti, daca pe listele electorale permanente la 29 iulie 2012 s-au aflat persoane decedate, fara cetatenia romana sau diverse alte cazuri prevazute de lege. Daca veti reusi, fara sa-l suparati pe presedintele suspendat, sa ii scoateti de pe lista si pe generalul Pacepa si pe Elodia Ghinescu, nu poate fi decat in beneficiul si spre deliciul mass-media”, a precizat Ponta.

Premierul a mai adaugat ca este ingrijorat de presiunile neoficiale pe care presedintele suspendat le face asupra Curtii Constitutionale a Romaniei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-