Published On: mar, Aug 21st, 2012

Boboc a cheltuit 5 milioane de euro in Turcia

Share This
Tags

* Tara noastra este in topul preferintelor mai multor pesoane publice brailene

Se pare ca politicienii nostrii prefera sa mearga in concediu pe meleagurile romanesti. Din economie, din patriotism sau din lipsa de timp acestia isi petrec zilele de concediu sau organizeaza mici escapade la munte ori pe litoral.

Echipa Infobraila s-a informat in acest sens si a aflat ca primarul municipiului Aurel Simionescu a “fugit” cinci zile la Sinaia impreuna cu fiica si  sotia, de ginere neprecizand nimic.

Presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, ne-a declarat ca pana in momentul de fata nu a reusit sa plece in vacanta dar atunci cand o va face cu siguranta va merge in Delta Dunarii si la resedinta familiei de la Busteni, fiind foarte relaxat de intoarcerea lui Traian Basescu la Cotroceni.

Vicepresedintele CJ, Catalin Boboc s-a relaxat in Istambul, cu sotia si finii, probabil la un shopping: “Am fost in Turcia doua zile si m-a costat 5 milioane de euro”, a declarat ironic Catalin Boboc. Shoppingul in Turcia nu este deloc ieftin si il credem pe cuvant avand in vedere ca sotiei lui ii place aurul la nebunie.

Deputatul PSD Mihai Tudose a fost plecat pe litoral insa nu a dorit sa ne dezvaluie mai multe amanunte cu privire la destinatie.

Dintre consilierii locali municipali, notarul Vasile Varga merge foarte des la vila sa din Lepsa, avand toate conditiile necesare pentru petrecerea timpului liber.

Simona Draghincescu va pleca, lasa cum i-a promis sotul ei, in Portugalia, desi aceasta afirma ca in Grecia ii place foarte mult. ”Intotdeauna la raportul calitate-pret, strainatatea a iesit mai ieftin” ne-a spus consilierul local.

Dupa buget si dupa timp cert este ca zilele de concediu sunt binevenite oriunde ar fi consumate. Daca au ales sa-si faca concediul in tara, politicienii nostrii, desi ne indoim, au avut ocazia sa ia si pulsul problemelor cu care se confrunta turismul in Romania.

Monica Ene

Comentarii

comentariu

About the Author

-