Published On: joi, Aug 23rd, 2012

Pana si angajatii Braicar isi bat joc de braileni

Share This
Tags

Joi dimineata, in statia de autobuz de pe Bld. Eremia Grigorescu, vis-a-vis de Liceul Anghel Saligny, o braileanca incerca sa-si achizitioneze bilet de la singurul tonomat amplasat in zona. Mihaela T. a bagat 1,2 lei in aparat insa fara a primi in schimb biletul.

Tanara a sunat la dispecerat reclamand incidentul: “Trimitem imediat masina ca este deja pe teren”, i-a raspuns centralista.

In timp ce astepta autobuzul, un domn s-a apropiat de tonomat cu dorinta de a-si procura la randul lui bilet. Mihaela T. l-a oprit si i-a explicat situatia.

La sosirea autobuzului cu numarul BR 80 ERO barbatul l-a intrebat pe sofer daca poate sa-i ofere contravaloarea biletului pentru a circula in conditii legale. }oferul a refuzat categoric insa l-a primit in masina. La prima statie, de la intersectia Bld. Eremia Grigorescu cu Bld. Independentei soferul i-a spus barbatului: “Coboara aici la magazinul din fata gasesti bilete. Du-te repede ca eu te astept”.

Mare i-a fost mirarea Mihaelei T. cand soferul Braicar a apasat acceleratia imediat dupa ce barbatul a coborat din autobuz.

“Chiar nu am inteles ce a vrut sa demonstreze prin asta. Suntem bataia lor de joc. Bilete in tonomate nu sunt, oamenii trebuie sa ajunga la munca sau unde au ei treaba. Este incredibil, nu credeam ca pot fi martora unei asemenea scene. Imi venea sa ma duc sa-l iau la rost pe sofer”, a declarat Mihaela Tepus.

Nu ne mira faptul ca societatea Braicar SA are atatea datorii in conditiile in care angajatii isi bat joc de pasageri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-