Published On: vin, Aug 31st, 2012

Odraslele politicienilor braileni

Share This
Tags

Personalitatile publice locale se pot mandri cu odrasle de seama. Fie ca au ramas pe meleagurile noastre, fie prin tari straine, copiii politicienilor aduc mandrie parintilor si nu numai.

Aurora Simionescu, fiica primarului Municipiului Braila, la numai 30 de ani, este cercetatoare astrofiziciana si doctorand la institutul “Max-Planck” din Germania. La 24 de ani, impreuna cu o echipa de cercetare a institutului a descoperit o parte nevazuta a universului, un roi de galaxii foarte indepartat. Aurora Simionescu s-a casatorit in 2010 cu Norbert Werner, savant slovac, astrofizician si coleg de munca la NASA. Fiica primarului a devenit bursiera la NASA, fiind una dintre cele zece persoane din lume alese sa beneficieze de bursa “Einstein Fellowship”, parte din programul NASA “Fizica Cosmosului”.

O alta mamica mandra se poate considera si Geana Patrascu. Fiica sa, Nona Maria a terminat Academia de Studii Economice Bucuresti, iar in prezent lucreaza la AIESEC AARHUS si locuieste in Danemarca.

Cu toate ca in prezent este director executiv la Torcan Construct & Consulting, Cristian Balcan a terminat cu greu Liceul Sportiv. Gurile rele zic ca fiul deputatului Viorel Balcan abia trecea clasa. In ciuda zvonurilor Cristian a terminat facultatea in cadrul Universitatii Tehnica de Constructii Bucuresti. In prezent este casatorit si are 2 copii Carolina si Vladimir.

Comentarii

comentariu

About the Author

-