Published On: lun, Aug 20th, 2012

Oaza de relaxare a Spitalului Judetean Braila

Share This
Tags

*15 mii de lei pentru parculetul bolnavilor

In curtea interioara a Spitalului Judetean de Urgenta Braila lipseste doar fantana arteziana pentru ca lucrarile sa fie gata. Agentia Domeniului Public din cadrul Primariei a efectuat gross-ul lucrarilor de renovare ce au costat 15.000 lei, dupa spusele managerului spitalului Rodica Sin. Renovarea a constat in plantarea de copacei, amenajarea cu banci, stalpi de iluminat si gazon. Parculetul este benefic atat pacientilor spitalului cat si cadrelor medicale. Bolnavii au acum un spatiu frumos si aerisit unde se pot relaxa.

“Construirea unui spatiu de recreere era necesar terapiei pacientilor deplasabili, ce au nevoie de plimbari in aer liber”, a declarat managerul Rodica Sin.

Intrebati fiind, cativa pacienti internati in spital au fost incantati sa ne declare ca renovarea parculetului li se pare o idee stralucita si ca se bucura ca s-a gandit si la ei cineva. “Apreciem aceasta initiativa din partea cui o fi fost, e bine ca au curatat locul asta si au adus banci noi, fiindca cele vechi au fost distruse”, ne-au spus I.Dumitru si V.Gagu, pacienti internati la sectia medicala.

Monica Ene

Comentarii

comentariu

About the Author

-