Published On: mar, Aug 14th, 2012

Noi “examene” in handbalul brailean

Share This
Tags

* Bojana Agatunovic in probe la HC Dunarea

Dupa ce s-a clasat pe ultimul loc la turneul de la Cluj primind doar o diploma simbolica de cea mai fair-play echipa, iar jucatoarea Alina Horjea fiind desemnata cea mai buna marcatoare a turneului, grupare braileana participa in acest weekend la alte doua partide de verificare.

HC Dunarea Braila disputa in acest final de saptamana doua meciuri amicale. Vineri, echipa antrenata de Ioan Baban joaca pe terenul ocupantei locului sapte de sezonul trecut, CSM Bucuresti. Partida se va desfasura in sala Rapid din capitala.

Dupa partida de la Bucuresti HC Dunarea face deplasarea la Plopeni unde urmeaza ca sambata sa dispute un amical cu echipa CSM Ploiesti.

In aceasta luna HC Dunarea urma sa mai participe la un turneu de pregatire in Ungaria la Bekescsaba insa acesta a fost anulat.

Pentru sfarsitul lunii august, in perioada 24-25 august, HC Dunarea organizeaza pentru braileni doua turnee de pregatire in Sala Polivalenta Danubius la care au fost invitate echipele, HC Roman, CSM Ploiesti, CSM Bucuresti, CSM Slobozia si HC Otelul Galati.

In aceasta perioada la clubul brailean se mai afla in proba si extrema stanga din  Serbia, Bojana Agatunovic. Jucatoarea in varsta de 27 de ani vine de la ZRK Knjaz Milos si urmeaza sa se inteleaga cu conducere braileana pentru o viitoare colaborare

Comentarii

comentariu

About the Author

-