Published On: joi, Aug 23rd, 2012

Ne coacem de vii! Temperaturi caniculare pana duminica

Share This
Tags

* Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ia masuri pentru a preveni efectele devastatoare ale caniculei pe parcursul zilelor de joi pana duminica * Se interzice temporar circulatia vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone in perioada 24 – 26.08 in intervalul orar 11.00 -20.00 pe toate drumurile nationale din Judetului Braila *

Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizare pentru perioada 23– 26.08.2012. Va fi vreme caniculara, temperatura va atinge valori de 38-41 de grade si izolat in Lunca Dunarii se vor inregistra temperaturi de 42 de grade. Indicele de temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 pe arii extinse. Au fost avertizate comitetele locale pentru situatii de urgenta in vederea prevenirii unor cazuri deosebite datorita efectelor caniculei.

Politia de frontiera va monitoriza Faleza Dunarii, Plaja Perla si Plaja Lipoveneasca. Se interzice temporar circulatia vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone in perioada 24 – 26.08 in intervalul orar 11.00 -20.00 pe toate drumurile nationale din Judetului Braila.

In municipiu vor fi amenajate puncte de prim ajutor in Teatrul “Maria Filloti”, Caminul de Garnizoana Braila, Piata Halelor, Piata Concordia si Primaria municipiului Braila. Lacasurile de cult vor fi deschise in cele 4 zile pentru adapostirea populatiei de temperaturile caniculare.

Alexandra Busuioc

Comentarii

comentariu

About the Author

-