Published On: vin, Aug 31st, 2012

Mihaela Marcu i-a certat pe sefii deconcentratelor

Share This
Tags

* Prefectul Brailei a atras atentia sefilor de deconcentrate ca in fiecare luna sunt obligati de Legea 52/2003 sa organizeze conferinte de presa in care sa-si faca publica activitatea

In cadrul Comisiei de Dialog Social din data de 29 august, Prefectul Brailei, Mihaela Marcu a atras atentia sefilor de deconcentrate ca in fiecare luna sunt obligati de lege sa organizeze o sedinta de informare a presei.

“Vreau sa atrag atentia sefilor de deconcentrate care sunt prezenti la sedinta de astazi, ca in fiecare luna conform legii sunteti obligeti sa faceti o sedinta, la care sa fie invitata presa, in care sa va prezentati activitatea. Nu trebuie sa asteptati o sedinta de genul acesta pentru a informa presa referitor la activitatile dumneavoastra” a atras atentia Mihaela Marcu.

Legea 52/2003 are ca scop sporirea gradului de responsabilitate a Administratiei Publice fata de cetatean, ca beneficiar al deciziei administrative si sa sporeasca gradul de transparenta la nivelul intregii administratii publice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-