Published On: joi, Aug 16th, 2012

Magazinele 3.8 lei raspandite peste tot in Braila

Share This
Tags

Daca in urma cu vreo sapte ani erau deschise doar doua, trei astfel de magazine in toata Braila, acum sunt cate patru in fiecare cartier din oras. Chiar daca aici nu se gasesc haine sau incaltaminte de firma brailenii iau cu asalt aceste magazine.

“Gasim produse pe buzunarul nostru. Cumpar de aicitot ce imi trebuie, clesti de rufe, umerase, vase din plastic. Astazi de exemplu am cumparat  o pereche de papuci. Sunt mai ieftini ca la piata”, a declarat braileanca Sabina Barbu.

Vanzatoarea unui astfel de magazin ne-a spus ca primesc marfa de doua ori pe saptamana si ca vanzarile sunt destul de bune. “Avem  de toate pentru toti. Nu s-a plans nimeni de produsele cumparate pana acum. Ce avem noi in magazin se gasesc si in alte magazine dar la alte preturi. Se vand foarte bine articolele pentru copii, jucariile si produsele de uz casnic. In aceasta perioada de exemplu, s-au vandut foarte bine rechizitele scolare”, a declarat vanzatoarea unui magazin 3, 8.

Aceste magazine sunt raspandite peste tot in Braila si au un profit foarte bun. In perioada sarbatorilor, mai ales, magazinele sunt pline de clientii care se declara de cele mai multe ori multumiti de produsele si de preturile produselor pe care le cumpara.

Comentarii

comentariu

About the Author

-