Published On: vin, Aug 31st, 2012

Lotul de tineret in liga nationala

Share This
Tags

* HC Dunarea joaca prima partida cu lotul de tineret al Romaniei *

Nou sezon, din liga nationala de handbal, 2012-2013 incepe joi, 6 septembrie. In prima etapa, echipa locala HC Dunarea Braila trebuia sa dispute meciul cu nou promovata Terom Iasi insa din probleme financiare, echipa din moldova s-a retras.

Astazi, 31 august, conducerea FRH, impreuna cu, Consiliul de Administratie au luat decizia ca in liga nationala sa promoveze lotul de tineret al Romaniei. Astfel, HC Dunarea Braila urmeaza sa dispute primul meci din noul sezon impotriva ocupantei locului 4, la campionatul mondial de anul acesta din Muntenegru. Ceea ce nu s-a hotarat este faptul ca, nationala de tineret nu are un teren propriu, iar HC Dunarea nu stie inca unde trebuie sa faca deplasarea. “Nu stim nimic exact. O sa incercam pe luni sa aflam unde jucam si cand. Lotul asteapta momentan sa vada ce oferte are, cine il va prelua, un consiliu judetean sau o primarie, pentru ca echipa sa aiba toate conditiile necesare de joc. Asteptam si noi cat mai multe informatii”, a declarat antrenorul clubului brailean.

In momentul de fata, lotul de tineret va suferi schimbari, in acesta echipa activand in noul sezon numai fete care nu apartin vreunui club. Momentan nu se stie nici lotul cu care se va prezenta la primul meci si nici conducatorul de pe banca tehnica.

Comentarii

comentariu

About the Author

-