Published On: mar, Aug 28th, 2012

Laminorul 3 si-a incetat activitatea

Share This
Tags

*Activitatea de productie de corniere de metal care se desfasura in laminorul 3 a incetat vineri din  lipsa de materie prima

Vineri, 24 august Laminorul 3 si-a incetat activitatea, posibilul motiv fiind lipsa de materie prima.

Din spusele angajatilor grupului “Mechel”, activitatea de productie a profilurilor metalice o sa fie mutata in Laminorul 4 incepand cu data de 3 septembrie. Schimbarile sectiilor nu vor conduce la concedieri, intregul personal de la Laminorul 3 fiind mutat la sectia 4.

Problemele cu care se confrunta societatea sunt numeroase. InfoBraila a facut publice aceste nereguli intr-o editie anterioara, dar se pare ca nici pana in momentul de fata nu si-au gasit rezolvarea.

*Laminorul da apa cu portia

In urma controalelor efectuate de Inspectoratul Teritorial de Munca au reiesit o multime de probleme.

Inspectorul sef I.T.M, Dumitru Vaduva a declarat pentru radactia ziarului nostru ca Laminorul are grave deficite la alimentarea cu apa.

“Problemele intalnite aici sunt numeroase. In urma anchetelor efectuate de noi, problemele legate de alimetarea cu apa nu au fost rezolvate decat partial, prin montarea a 19 dozatoare de apa in diverse puncte” a declarat inspectorul sef.

Angajatii societatii primesc apa cu portia. Grupurile sanitare functioneaza doar in anumite intervale orare, in conditiile in care intreaga activitate se desfasoara la temperaturi ridicate.

Pana acum oamenii aveau ocazia sa foloseasca dusurile la inceputul si sfarsitul programului, dar si la pauza de masa.

Inspectoratul Teritorial de Munca a dispus marirea acestor intervale.

Este bine stiut faptul ca, grupul “Mechel” intentioneaza sa se retraga din industria romaneasca. Ne intrebam daca incetarea activitatii in Laminorul 3 o sa fie urmata de retragerea grupului din Romania.

Comentarii

comentariu

About the Author

-