Published On: joi, Aug 30th, 2012

La datorie, pentru cetateni

Share This
Tags

* ADRIAN IFTIMIE ESTE DEVOTAT MESERIEI DE JANDARM *

Locotenentul Constantin Adrian Iftimie are 28 de ani si lucreaza in cadrul Jandarmeriei Romane Braila de 5 ani. Desi este foarte tanar  este comandantul Echipei I de interventie, care este compusa dintr-un instructor sportiv si din monitori si tehnicieni de interventie profesionala care sunt specializati in alpinism. Acestia sunt formati profesional la stagiile de pregtire si perfectionare in institutiile specializate ale Jandarmeriei de catre specialisti ai Jandarmeriei Romane, dar si instructori francezi, ofiteri profesionisti ai Jandarmeriei Franceze.

Executa antrenamente in cadrul pregatirii continue constand printre altele in dominarea cu sau fara arma a adversarului, tehnica interventiei profesionale, tehnici de progresie, patrundere si investigare dar si identificarea codificiilor de alerta internationala fiindu-le necesare pentru executarea misiunilor de protectie si interventie la obiectivele aflate in responsabilitatea I.J.J.Braila, precum si la alte obiective, in raport de evolutia situatiei operative precum si riposta imediata, in cazul unui atac .

Personalul este antrenat sa participe la misiuni dintre cele mai dificile, precum descinderi, razii, perchezitii domiciliare, monitorizarea transporturilor de produse cu caracter special , mandate de aducere, dar si in misiunile de restabilire a ordinii si linistii publice.

Constantin Iftimie a fost determinat sa aleaga meseria de jandarm datorita aptitudinilor sportive pe care le are, dar si faptul ca a terminat Academia de Politie si ca de fapt aceasta meserie ii place.

Comentarii

comentariu

About the Author

-