Published On: Soare, Aug 26th, 2012

L-au lasat fara parcare

Share This
Tags

*Un brailean reclama ca i-a fost luat in mod abuziv locul de parcare pentru care plateste inca din anul 2007

Bratu Toma a incheiat un contract de inchiriere pentru un loc de parcare pe strada I.C Bratianu. Acesta a fost internat de curand la o clinica din Bucuresti, fiind reprezentat legal de fiul lui.

Desi braileanul era cu plata la zi, din spusele reclamantului, in anul 2008 i-a fost luat in mod abuziv acest loc de parcare, dar in urma unei plangeri facute, a reintrat in posesia acestuia. Anul acesta, braileanul se confronta cu aceeasi problema.

“Dupa tot ce am patit in 2008, ma confrunt din nou cu aceeasi problema. Am platit taxa pe anul 2012 integral, dar cu toate astea contractul a fost reziliat pe motiv ca nu am facut o cerere de prelungire a contractului catre serviciul tehnic. Daca contractul a fost reziliat si locul meu de parcare a fost dat altcuiva, eu pentru ce am platit atunci? “ a declarat fiul reclamantului.

Pe data de 9 august a.c acesta a achitat in totalitate suma aferenta anului 2012.

Conducerea DAGL nu a dorit sa stea de vorba cu noi in acest caz fapt care ridica numeroase semne de intrebare. I-a fost luat sau nu cu buna stiinta acestui om locul de parcare?

Braileanu este nemultumit si nu intelege cum de i s-a putut infaptui aceasta neregula din moment ce banii lui au fost incasati.

Afacerea ”locuri de parcare” este bine cunoscuta la nivelul Municipiul Braila, posesorii de autoturisme fiind adeseori covarsiti de spagile pe care sunt nevoiti sa le dea pentru a beneficia de un spatiu acceptabil, sau in apropierea locuintei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-