Published On: joi, Aug 2nd, 2012

Kuky – Shaorma pe care trebuie sa o mananci macar o data in viata

Share This
Tags

*La ore tarzii din noapte brailenii au o singura optiune pentru a-si potoli gustos si ieftin foamea

Istoria Brailei din vremea cand era raia turceasca, isi pune si astazi amprenta pe arta culinara. Brailenii prefera mancarea traditionala turceasca, in special shaorma pe care o savureaza cu un pahar de ayran.

Pana la incheierea programului terasa shaormeriei este plina de clientii care doresc sa consume o mancare consistenta la un pret accesibil tuturor. Acestia vin des sa ia masa pe terasa datorita conditiilor care se ridica la standardele europene.

Clientii spun ca vin des aici si ca stau pana la 3 dimineata deoarece shaormeria ofera o gama variata de produse fast food si bauturi racoritoare.

Administratorul este si el multumit de vanzarile care sunt in crestere la cele doua puncte de lucru, mai ales ca in oras nu exista concurenta pe acest segment de piata.

“Clientii sunt multumiti de serviciile si produsele pe care noi le oferim, de faptul ca personalul este calificat, produsele sunt mereu proaspete si le livram la domiciliul clientului atunci cand ni se cere”, a declarat acesta.

Cu toate ca investitia a fost de aproximativ 150 de mii de euro, conducerea considera ca acest lucru este meritat deoarece scopul este acela de a multumi toti clientii care au o mare contributie la dezvoltarea afacerii.

Geanina Paun

Comentarii

comentariu

About the Author

-