Published On: Soare, Aug 12th, 2012

Jandarmii in “actiune” in perioada 13-19 august

Share This
Tags

* Efective ale Jandarmeriei Braila vor asigura in perioada 13 -19 august, misiuni de asigurare a ordinii publice cu ocazia desfasurarii “Zilelor Brailei”

Pe timpul manifestarilor cultural-artisice cu ocazia serbarii “Zilelor Brailei” jandarmii vor constitui cu scopul prevenirii de accidente nedorite dar si pentru a veni in sprijinul cetatenilor, cordoane de ordine si patrule pedestre carora cetatenii li se pot adresa in mod direct pentru solicitarea sprijinului.

Populatia care participa la aceste evenimente este sfatuita de catre Jandarmerie sa respecte regulile organizatorilor, sa nu poarte la vedere obiecte de valoare, sa fie atenti la actiunile hotilor, sa aiba un comportament civilizat si daca sunt insotiti de copii sa le acorde acestora o atentie deosebita pentru a nu se rataci.

Echipele de jandarmi vor actiona miercuri intre orele 09.00 si 22.30,cu ocazia Zilei Marinei si Sfintei Marii cand se asteapta o prezenta mai mare a cetatenilor.

Alaturi de jandarmii braileni vor asigura paza si ordinea si lucratori ai politiei locale. Numarul de urgenta 112 sta la dispozitia cetatenilor ori de cate ori au nevoie de sprijinul fortelor de ordine in scopul sesizarilor legate de ordinea publica.

Monica Ene

Comentarii

comentariu

About the Author

-