Published On: lun, Aug 6th, 2012

Iosif Chirila a ratat finala la kaiac-canoe C1-1000

Share This
Tags

Canoistul roman Iosif Chirila a reusit doar calificarea in finala B a probei C1-1000 (canoe sprint pe 1.000 de metri), dupa ce s-a clasat pe locul sase in cea de-a doua semifinala a probei, ratand finala la kaiac-canoe C1-1000.

Desi majoritatea favoritilor, Sebastian Brendel (Germania), Attila Vajda (Ungaria), David Cal Figueroa (Spania) si Vadim Menkov (Uzbekistan) s-au intrecut in prima semifinala a probei C1-1000, toti reusind calificarea in finala, cea de-a doua cursa de la Eton Dorney a fost cea mai disputata, producand cele mai bune rezultate ale zilei.

in semifinala cu numarul doi, Francezul Mathieu Goubel si canadianul Mark Oldershaw au trecut in fata inca de la startul probei si au impus un ritm foarte puternic pentru a-si scutura adversarii.

in urma liderilor, patru sportivi isi disputau ultimele doua locuri care mergeau in finala pe medalii. Rusul Ilia Shtokalov a fost cel mai apropiat de primii doi si s-a distantat, lasand trei sportivi sa se bata pentru locul patru. Calificarea a fost castigata, in cele din urma, de belorusul Aliaksandr Zhukouski, care a reusit un final de cursa foarte rapid.

ANA-MARIA NICULESCU

Comentarii

comentariu

About the Author

-